Sunday, January 27, 2013

Banduan 650




adakah wujud perkara sebegini? atau.. kita yang masih hidup dalam dunia indah ciptaan sendiri? bila jadi isu isu macam ni.. risau. macam mana kalau terjadi dekat saudara kita? diri kita? sapa pula nak bela? hmm sekadar berkongsi. she is beautiful in young age.. kesian nya.


Infomasi Sebenar Politik Dunia : "Banduan 650"
The Nation : US federal court dismisses Dr Aafia Siddiqui appeal plea


Saturday, January 26, 2013

Juvana 2013

dalam ta mahu tengok.. hasilnya...






kerana ekin. hanya kerana ekin. kami tengok movie ni haha. terima kasih sebab sanggup turun dari jauh. kami hargai pengorbanan ko. persahabatan tanpa mengenal jarak. haha bukan hanya ada cinta jarak jauh. hehe yea. apa yang kita mahu ta semestinya kita akan dapat kan? persahabatan. fikir lah..



Kita merancang, Allah juga merancang, dan Allah adalah sebaik-baik perancang-Nya


Thursday, January 24, 2013

hansel and gretel : witch hunters





witcher?

 hehe best! tengok berdua je dengan eta. fuhh memang terbaik
hari ni reunion ta menjadi aku dan beberapa orang gadis exclassmate puo
hehe apa pun seronok jumpa dan sembang dengan korang, take care!






Wednesday, January 23, 2013

The Tower





sweet 
sad 
kind-hearted movie


persoalannya.. 
orang kaya, kenamaan adakah memang selalu begitu walau hanya dalam sebuah filem ?




Sunday, January 20, 2013

Saturday, January 19, 2013

s a h a b a t

Sahabat untuk selamanya
Bersama untuk selamanya
Kau dan aku sahabat
Untuk selamanya setia ♥~



hihi penangan tengok maharajalawakmega - Jozan