Friday, May 24, 2013

Pocahontas



stress dengan project, game la pengubatnya. when I was a young girl, i like fairy tales. siapa yang ta suka kan.. masa tu teringin sangat na main game Sega, Pocahontas tapi ta pandai. sedih kan? hehe but now, dah muda remaja ni.. hahaha yes. berjaya juga. tercapai juga. hihi. 

Saja try google.. ada 4 episode rupanya. kira macam level dia la ni.. nak tau lanjut? main la. hehe rujuk page ni (Click here - Pocahontas)


Jangan kata nak youtube step photoshop je ada, step main game pocahontas pun ada haha
Episode 1 (Click here - youtube) 
Episode 2 (Click here - youtube
Episode 3 (Click here - youtube

Cheat jangan cakap la.. nahh (Click here - Passwords) Tapi aku ta guna tauuu. aku google je. haha


Dan akhirnya pada 8.55pm aku berjaya. Agak childish tapi impian aku masa kecik tercapai :D




Monday, May 13, 2013

Konvensyen Wanita Anggun (KWA '13)




interested to join?

18 - 19 May 2013
organized by Sakura Collage UNIMAS

please visit our Facebook, Konvensyen Wanita Anggun (KWA '13)