Friday, June 24, 2016

Starcraft




Game lama? Orang dah tak main? Just because i like to play this game hihi bole try banyak juga maps kat page ni.

Download more map

Kalau malas jangan lupa tgk cheat :P


Thursday, June 23, 2016

‪#‎Motivasi‬




Fareeda kena kutuk satu Malaysia
Sikit pun tak nangis.  ssssaa

Dato' Vida kena gelak sana sini
Sikit pun dia tak heran.  ssssaa

Dato Aliff kena cemuh di FB,
tetap makan durian kat KLIA.😅

PM kita kena maki hamun hari hari,
dia tetap naikkan jari 1 Malaysia ðŸ˜‚
\


Ahmad Maslan kena boo,
dia tetap buat lawak untuk rakyat senyum.😅

Kita,
Baru sorang customer maki,
Baru sorang kawan kutuk,
Baru sorang kawan buat kau down,
Baru sorang kawan tekan kau masa tengah sakit,
Dah masuk tandas menangis.
Kental tak kental hati tu
Boleh laaa jadikan kayu ukur
Tebal tak tebal poket kot?

Korang pernah tengok citer DOREMI time Mi gi mintak keje ?
Kebolehan tahan maki. Itulah mesej dia nak sampaikan. Berapa orang yang nak berjaya ada kebolehan tahan maki ? Setakat tahan kentut okay lagi lah.
Orang kutuk ke, maki ke, tahan je janji kau cari makan cara halal. Mulut orang ni kalau boleh, time mati tu pun dia nak bercakap lagi.

Dapat sesuatu?? ‪#‎Motivasi‬
Sumber (Copy Paste) Siakap Keli