Monday, October 31, 2016

Commonplace Book





“It can be a diary, whatever you like!”




Saturday, October 29, 2016

akikah & ipoh parade




hello world, 
meet baby Nurin Iman Hannani ッ




mekasih kak Eqa atas jemputan. tambah sorang lagi anak buah hehe lepas akikah Nurin kita pun ke ipoh parade. gigih gak la balik hujan hujan tadi nak g parade sebab nak tengok wayang :P




lupa pulak hari ni depavali. sesak betul. nak parking pun susah. maka kita pun jalan la jauh sikit hihi jalan punya jalan nak ke wayang tetiba lalu depan kedai ni, sky mex. sekarang dah pindah aras atas, hihi dulu kat kedai ni la dapat stitch. teringat tetiba haha ❤





ok tadi kita tengok movie Doctor Strange. 




awal lagi da beli tiket beli online. kenapa beli online? senang, pantas, mudah, malas baris semua la hihi lagi pun fikir mesti ramai sebab weekend . sampai sampai depan wayang memang ramai~


nak posing situ tapi malu orang tengok haha ⍢


lepas wayang lapar, kita subway satu kali hee


haa kalau minat marvel, minat magic anda boleh p tengok hehe last but not least mekasih for today kaede :) 


p/s; weh kalau dah habis wayang marvel tunggu jangan keluar panggung lagi, depa suka letak sikit teaser kat hujung tu. ibarat sambungan cerita akan datang 


hehe ok tu saja. till we meet again. Assalamualaikum :)



Friday, October 28, 2016

:)