Tuesday, November 29, 2016

to : jazmin ramli





happy birthday jazmin ramli!
semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, berjaya dunia akhirat. 
amin.
take care
xoxo~


Tuesday, November 22, 2016

to : bahrin's daughter



 

 happy birthday bro :D
semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, berjaya dunia akhirat. amin.
lu tetap kat luar hati gua hahaha


lots of love
21 november 2016


Monday, November 21, 2016

cara tukar kad maybank secara online (m2u)




Saya tidak malas untuk ke bank dan tunggu. saya cuma tidak berkesempatan. alasan? saya kerja? haha ok ok sebab lebih mudah dan pantas walaupun kena tunggu kad sampai nanti. okay kita cakap pasal step-step nak tukar kad ni kat bawah ni ya sebab mula mula saya sendiri pun tak reti. kena google dan tanya orang juga hihi terima kasih atas bantuan. dan sekarang saya pula nak sharing~


  • login macam biasa akaun korang


  • Pada home page anda sila click Card Management kat bawah tu

Oh ya.. kalau nampak gambar macam yang bawah ni boleh click jugak. 
dia akan direct terus ke page tukar kad tu. mudah kannn :)




  • Okay sila click ATM/ Debit Card 


  • Kemudian akan keluar Replace your Card, click replace card


  • Next, korang isi alamat untuk terima kad bank tu nanti. TAC dan siap. 


hehe memang kalau tukar kat bank boleh dapat serta merta. tapi kalau korang dah bz sangat. ni je la caranya hehe okay kad akan sampai dalam tempoh 14 hari bekerja. selamat mencuba :D


Thursday, November 17, 2016

#unimasgrad20





yang ni khas dari ipoh untuk awek awek cuns hihi 


mekasih daun keladi, 
jangan lupa mandi 
haha mekasih kat dia yang tolong kita pass kat junior junior konvo hehe next next  tyme your turn pulak, caiyokk!




alhamdulillah. setahun sudah berlalu.

Monday, November 14, 2016

supermoon 2016



supermoon, bukan sailormoon ya haha macam macam korang ni. apa pun alhamdulillah mempunyai peluang untuk melihat keindahan ciptaan Allah. 




this is my supermoon tonight :) thank you for the picture kaede :)




Wednesday, November 9, 2016

tarikh cuti-cuti Malaysia 2017





hihi okay boleh start planning kalau nak holiday ka apa ka :D



Tuesday, November 8, 2016

Monday, November 7, 2016

Kang Gary, good bye :')



video

nothing last forever.



Wednesday, November 2, 2016

congratulation guys!








okay kita dah riki siap siap hadiah convo hihi adios